Nagy éves szerelmi horoszkóp

Megtalálod az igazit 2020-ban?

Vajon 2020-ban szenvedélyes kalandok várnak rád, vagy végre sikerül megtalálnod azt az illetőt, akivel szívesen leélnéd az egész életed? Nézzük, mit tartogat az új esztendő a csillagjegyek számára szerelmi téren!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Bátorságodnak és vállalkozó kedvednek köszönhetően a 2020-as esztendőben szintte nem ismersz lehetetlent, ám ez nem minden esetben pozitív, hiszen hajlamos lehetsz arra, hogy hirtelen fellelkesedj, amibe aztán gondolkodás nélkül, könnyelműen bele is vágsz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy kedvesed túlzásba viszi a gondoskodást és egy idő után számodra ez túlzottan terhessé válhat, ez akár komoly vitához is vezethet. Február közepén új időszak kezdődik az életetekben, addig kellene tisztázni a problémáitokat pároddal és teljesen új lapja helyezni a kapcsolatotokat. Ha még csak most keresed a párod, akkor a január és a február a legígéretesebb, de május közepe és a nyár második fele is sok lehetőséget ígér az ismerkedésre. A Nagy Ő a legnagyobb eséllyel az iskolapadban vagy egy utazás során bukkanhat fel.

Bika:
IV. 21. – V. 20.

Természetességedből, nyugalmadból áradó kisugárzásod akaratlanul is szinte bárkit levehet a lábáról, emiatt még sem veszélyezteti kapcsolatodat a féltékenység. Kapcsolatotok erősebb, mint valaha, ez mindkettőtök érdeme, rengeteget tanultatok az elmúlt időszak hibáiból. Ez az év nagyszerű időszak lehet arra, hogy újraéljétek a szerelmet és rácsodálkozzatok arra, hogy ennyi idő elteltével is mennyire élvezitek egymás társaságát. Amennyiben egyedülálló vagy akkor jobb, ha felkészülsz, az éved tele lesz váratlan helyzetekkel, bármelyik pillanatban felbukkanhat a Nagy Ő. Egész január hónapban és május közepén a szokottnál is több lehetőséged adódik, hogy magad mögött tud az egyedüllétet.

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

Kissé fáradtan indul az év számodra, emiatt kifejezetten hajlamos lehetsz a túlérzékenységre. Feszültségedet gondolkodás nélkül azokon az embereken vezeted le, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzád. Előbb-utóbb azt veheted észre, hogy párod teljesen ártalmatlan megjegyzéseit is vádaskodásnak veszed. A kialakult helyzetet próbáljátok meg mielőbb tisztázni. A kapcsolatotok egyébként is új mérföldkőhöz érkezik, május végén jöhet a fordulópont, figyeljetek egymásra, vágyaira, igényeire. Ha keresed a párod akkor csaknem egy éved lesz rá, hogy megtaláld. Május és szeptember vége a legígéretesebb időszak. A gyors ismerkedést a sors most nem támogatja, sokkal szerencsésebb, ha komoly kapcsolatban gondolkodsz.

Rák:
VI. 22. – VII. 22

A 2020-as esztendőben úgy érezheted, hogy a családodnak, párodnak nagy szüksége van rád és természetesen ezt egy cseppet sem bánod, sőt, plussz energiával tölt fel a gondoskodás. Párkapcsolatodban kiegyensúlyozott, békés időszakra számíthatsz. Most lehetőségetek adódik arra, hogy teljesen egymásra hangolódjatok. Közben nem szabad elfeledkezned a saját igényeidről, mert bármennyire is nagy az összhang köztetek, a túlzott áldozatvállalás lelki és testi kimerüléshez vezethet. Amennyiben egyedülálló vagy nem szabad megfeledkezned, hogy a szerelemhez nyitottság és bizalom kell. Többet kell eljárnod társaságba. lehetőséget kell teremtened az ismerkedésre. Bármennyire is nehezedre esik el kell hagynod otthonod biztonságát, ki kell végre lépned a komfortzónádból. Október vége és december a legesélyesebb az igaz szerelem megtalálására.

Oroszlán:
VII. 23. – VIII. 23

Az új esztendőben nem panaszkodhatsz energiahiányra, úgy érzed akár egyedül is boldogulnál az élet útvesztőjén, ez az érzés hatalmas önbizalommal tölt el. Az őszinteséget nem csak másoktól várod el, hanem te magad is rendszeresen gyakorlod, miközben nem veszed észre, hogy közben a modorod túl nyerssé válik. Egy idő után könyörtelenül mások szemébe vágod a véleményed, szókimondásod nemcsak a baráti kapcsolataidnak nem kedvez, hanem a párkapcsolatodat is megviseli. Márciustól új időszak kezdődik a kapcsolatotokban, érdemes addig megbeszélni a problémákat, mert a tavaszi szakítópróba könnyen véget vethet a kapcsolatodnak. Ha egyedülálló vagy és izgalmas és „szabad” kapcsolatra vágysz, akkor idén teljesülhet ez a vágyad. Erre a legalkalmasabb idő március második fele és a szeptember, október hónap.

Szűz:
VIII. 24. – IX. 23.

Az év elején elégedetlenséget érezhetsz önmagaddal, az életeddel, párkapcsolatoddal, nem igazán érezheted magad jól a bőrödben. Ez az elégedetlenség odáig fajulhat, hogy a környezetedben élők nem szívesen töltik veled a szabadidejüket. Párkapcsolatodban hullámhegyek és hullámvölgyek váltogathatják egymást, ami nem kedvez a hangulatodnak, ez a helyzet még jobban elbizonytalanít. Jót tenne a lelkednek, ha kibeszélhetnéd a problémáid. A legjobb megoldás az lenne, ha ezt a pároddal tudnád megtenni, talán kiderülne, hogy nincs is akkora probléma, mint ahogy te ezt megélted. A párjukat keresőknek meg kell tanulniuk jobban értékelni önmagukat, észre venni a saját értékeiket, ezáltal másokat is könnyebben el tudnak fogadni olyannak, amilyen. Augusztus és szeptember tartogatja a legtöbb lehetőséget, váratlan és mesébe illő találkozásokra számíthatsz.

Mérleg:
IX. 24. – X. 23.

Kellemesen indul az új év, ám tavasszal több esemény is beárnyékolhatja a boldogságodat. Párkapcsolatodat biztosnak, meginghatatlannak érzed, ám márciusban elbizonytalanodhatsz. Váratlanul feltűnhet valaki a múltból, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben, előfordulhat, hogy még most is képes vagy az illető hatása alá kerülni. Viselkedéseden nemcsak a környezeted, hanem a párod is megérzi, hogy valami megváltozott. Lehetséges, hogy az újdonság varázsa, a titkolózás izgalma, a szép szavak csábítóan hatnak rád, ám ennek ellenére próbálj meg józanul gondolkodni, Mert könnyen megeshet, hogy a két szék közül a pad alá eshetsz. A párjukat keresőknek a január második fele és az október tartogatja a legtöbb lehetőséget. Szűkebb környezetedben és a baráti társaságodban érdemes körülnézned.

Skorpió:
X. 24. – XI. 22.

Rengeteg energiád van, szinte nem simersz lehetetlent, úgy érzed most megválthatod a világot, emiatt talán kissé elhanyagolod a kapcsolatodat. Egy idő után nem meglepő, hogy partnerkapcsolatodban feszültség támad, számíthatsz arra, hogy a zöldszemű szörny befészkeli magát kettőtök közé. Előfordulhat, hogy tavasszal egy harmadik személy felbukkanása okoz problémát. Talán egy olyan illető bukkan fel a párod életében, akit már ezer éve nem látott, így kölcsönösen örülnek egymásnak. Az élet egy sor ilyen helyzettel fogja „tesztelni” a kapcsolatotokat. Azért, hogy változtassatok azokon a dolgokon, amelyek már hosszú távon nem szolgálják a kapcsoalt érdekeit. Egyedülállóknak az lenne a legfontosabb, hogy előbújjanak az elefántcsonttornyukból, mert most a legváratlanabb időben és helyen találkozhatnak a Nagy Ő-vel.

Nyilas:
XI. 23. – XII. 21.

Partnerkapcsolatod egén viharfelhők gyúlekeznek, ennek ellenére próbálsz úgy tenni, mintha semmi baj nem lenne. A szőnyeg alá söpört problémák egyre csak gyűlnek, amelyben mindketten hibásak vagytok, hiszen időhiányra és fáradságra hivatkozva, régóta kerülitek, hogy leüljetek és megbeszéljétek, azokat a dolgokat, amelyek problémát jelentenek kettőtök kapcsolatában. Nem szabad elfeledkezned, hogy a kapcsolat alapja a nyitottság, a sok közös program, a tapasztalás. Néha muszáj megállni és elmondani egymásnak a vágyakat, érzéseket. Különösen januárban és júniusban lesz jó alkalom arra, hogy leüljetek és megbeszéljétek a fennálló problémákat, ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy érzelmileg újból közel kerülhettek egymáshoz. Párjukat keresőknek az egész év érzelmileg rendkívül intenzív lesz. Könnyen elsodorhatnak a vágyaid, hallgass a megérzéseidre, ne ugorj gyorsan bele semmibe, hagyj magadnak időt az átgondolásra. Január és április rengeteg lehetőséget és kalandot tartogat.

Bak:
XII. 22. – I. 20.

Az év elején kifejezetten érzékeny és befolyásolható lehetsz, általában figyelembe veszed mások igényeit és elképzeléseit, sőt hajlamos is vagy arra, hogy mások érdekeit, főleg a szeretteidét magad elé helyezd, pusztán azért, hogy megfelelj az elvárásoknak. Ez egy idő után lelki és testi kimerüléshez vezethet, el kell fogadnod, hogy nem lehet mindig mindenben a maximumot nyújtani. Meg kell tanulnod lazítani és engedélyezni magadnak néha napján egy kis egyedüllétet. A párodnak is meg kell értenie, hogy neked fontos néha napján az egyedül töltött idő, különben nem kerülhetitek el, hogy kapcsolatotok folyamatos kihívások és szakítópróbák elé kerüljön. Az egyedülállók gondolják végig milyen társra vágynak, mit várnak el egy kapcsolattól és mit tudnak „cserébe” nyújtani. Januárban és novemberben van a legnagyobb esélye, hogy megtalálják az igaz szerelmet.

Vízöntő:
I. 21. – II. 19.

Nem mondhatni, hogy rossz hangulattal lépsz az új évbe, ettől függetlenül kissé egyhangúnak, szürkének érezheted az életed, ezért egyre inkább fokozódhat az újdonságok iránti igényed. A partnerkapcsolatodra is egy ideje leginkább a megszokás és a biztonság lehet jellemző, emiatt is úgy érezheted egy ideje, hogy eseménytelen és szürke az életed. A kapcsolatod szilárd alapokon áll, sok mindent kibírt, ettől függetlenül nem szabad elfelejtened, hogy folyamatosan tenni kell azért, hogy a kapcsoalt ne csupán egymás mellett élés legyen. Próbáld meg a pároddal töltött időbe színt vinni, töltsd meg tartalommal, párodnak szüksége van rá, hogy érezze a szeretetedet.Amennyiben még keresed a párod akkor figyelj rá, hogy nem csak az intellektus lehet vonzó, hanem sz is, ha valaki tudja élvezni az életet. Most olyan párt sodor az utadba az élet, aki épp ezt tanítja meg neked. Márciusban és szeptemberben érdemes több energiát belefektetned a párkeresésbe.

Halak:
II. 20. – III. 20.

Mozgalmasan indulhat az új esztendő számodra, és nem csupán azért, mert tele vagy energiával, hanem azért is, mert olyan váratlan eseményekre számíthatsz, amelyekre még a legmerészebb álmaidban sem számítottál. Olyan év elé nézel, amelyben képes leszel maradéktalanul félretenni az érzelmeidet, amikor a céljaid eléréséhez arra van szükséged, hogy racionális és gyakorlatias legyél. Ezzel a hozzáállással nemcsak a környezetedet döbbented meg, hanem a párodat is. Az új hozzáállásodnak köszönhetően gyorsan megkülönbözteted a lényegtelen dolgokat a lényegestől, így nagyon gyorsan felismered és leépíted a felszínes kapcsolatokat az életedben. Partnereddel egy hullámhosszon vagytok, kapcsolatotokra a kölcsönös szeretet és az egymás iránti tisztelet jellemző. Amennyiben egyedülálló vagy nagyon nehezen viseled a magányt, lételemed, hogy tartozz valakihez. Az idei évben kevésbé vagy álmodozó, sokkal racionálisabban állsz az élet dolgaihoz, ezért minden eddiginél nagyobb eséllyel találhatod meg azt a partnert akivel igazán boldog lehetsz., erre március és augusztus a legalkalmasabb időszak.